praktische info

De wegenwerken in de Kloosterstraat zijn gestart voor de aanleg van 2 plateau’s (ter hoogte van de Schoolstraat en ter hoogte van de Deken Jonckheerestraat). Op die manier wenst de gemeente de maximumsnelheid van 30 km/u te garanderen.
De werken zullen in fases gebeuren.

Fase 2 is gestart en loopt tot begin december. Tijdens deze fase wordt het plateau ter hoogte van de Schoolstraat aangelegd. U kunt het woonzorgcentrum enkel bereiken via de Goudbergstraat om in te slaan in de Kloosterstraat. Indien je van Kortrijk of Menen komt (via de grote baan), dien je in te slaan aan de lichten in de Lauwestraat. Vervolgens neem je de tweede straat rechts (Goudbergstraat) om zo in te slaan naar de Kloosterstraat (zie foto).  

Bij verdere vragen kunt u steeds terecht bij het onthaal.

AUTO

Parkeren is mogelijk vooraan aan het gebouw of langs de straten.

Daar geldt het normale verkeersreglement. De parking van het WZC zelf wordt gebruikt op eigen risico, sluit alles dus goed af. Het WZC kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor ongeval, diefstal,…

TE VOET

10 minuten stappen van Wevelgem plaats

FIETS

Voor de fietsen is er een ruime fietsenstalling voorzien ter hoogte van de inkom, aan de voorzijde van het gebouw. Er is eveneens een laadpunt voorzien voor elektrische fietsen.

BUS

Haltes nabij het woonzorgcentrum: 

TREIN

10 minuten stappen van het station