0425.png
 

Diensten

Permanentie 24u op 24u, 7 dagen op 7 is er steeds een medewerker die uw oproep kan beantwoorden. In overleg met u kan er ook crisiszorg of overbruggingszorg aangeboden worden.

De woonassistent engageert zich ten alle tijde om diensten zoals poetshulp, thuisverpleging,… samen met u te organiseren ook al dienen zij extern betrokken te worden. 
Zo is het bijvoorbeeld perfect mogelijk dat uw vroegere huishoudelijke hulp nog steeds bij u komt werken.

Maaltijden Er kan dagelijks een warme maaltijd aangeboden worden.

Schoonmaak Op geregelde tijdstippen worden de gemeenschappelijke delen (zoals lift, trappen, kelder…) gereinigd.

Ontspanning U kunt kiezen uit een mooi aanbod aan activiteiten die in de regio georganiseerd worden, zoals: sport, muziek, gastronomisch, cultureel... Er worden regelmatig uitstappen georganiseerd. Dit kan een culturele uitstap zijn naar een stad of musea maar ook ontspannend in de natuur. Actuele onderwerpen die senioren vandaag actief bezighouden, zullen worden toegelicht door professionele sprekers. U bepaalt zelf of u al dan niet deelneemt aan de activiteiten.

Daarnaast organiseren wij ook voor de residenten Waeterhof geregeld activtiteiten in het woonzorgcentrum waar u kunt aansluiten, zoals oliebollennamiddag, optreden van muzikant, wekelijks een fitnessuurtje. Een gezellige babbel kan in de Grand Café. Dit alles vindt plaats in een zeer ontspannen sfeer.

Periodiek is er een vergadering voor alle residenten.

Stille ruimte Een kleine gebedsruimte. In het wzc is er wekelijks op zondag een eucharistieviering in de kapel waar u kunt aansluiten.

Parking Te huren met gepersonaliseerde nummerplaat.